top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrika Tapio Blind

Konstutställningar

Medlemsutställning och Jubileumsutställning våren 2020


Härligt med flera utställningar på gång. Medlemsutställning 23 april-17 maj Gallery Y, Södra Sunderbyn och Jubileumsutställning 11 maj-29 maj Kiruna Konsthall/Kiruna Konstgille. Intervju via FaceTime NSD 8 maj 2020.


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Pelargon in my heart

Pelargon in my heart Akrylmålning som nu finns i min webshop. Denna målning handlar om en mor, hennes barn och kärleken som är så stark och oändlig som når över berg och dalar. Kärleken är det viktiga

Webshop

Nu har jag lagt upp bilder, målningar och blandtekniker, i min webshop. Jag var förbi mitt Showroom och fotade så man även kan se bilderna på avstånd. Trevlig helg🧚‍♂️

Yorumlar


bottom of page