top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrika Tapio Blind

Utslängd

Här sitter jag och är så glad att jag har min webbsida och min blogg😍 Helt plötsligt när jag skulle scrolla på Instagram och Facebook så kom jag inte in. Ett meddelande dök upp där det stod att jag inte längre har tillgång till mitt FB konto. Jag hade inte följt Communityreglerna!!! Fattar ingenting. Nu inser jag att jag inte kan använda Instagram och FB för viktiga meddelanden eller viktiga bilder, eftersom kontot helt plötsligt, utan förvarning kan stängas. Helt absurt. Måste nog börja kika på andra alternativ för detta är fräckt och respektlöst anser jag, att felaktigt döma andra människor.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu har jag lagt upp bilder, målningar och blandtekniker, i min webshop. Jag var förbi mitt Showroom och fotade så man även kan se bilderna på avstånd. Trevlig helg🧚‍♂️

Vår

bottom of page