top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrika Tapio Blind

Utslängd

Här sitter jag och är så glad att jag har min webbsida och min blogg😍 Helt plötsligt när jag skulle scrolla på Instagram och Facebook så kom jag inte in. Ett meddelande dök upp där det stod att jag inte längre har tillgång till mitt FB konto. Jag hade inte följt Communityreglerna!!! Fattar ingenting. Nu inser jag att jag inte kan använda Instagram och FB för viktiga meddelanden eller viktiga bilder, eftersom kontot helt plötsligt, utan förvarning kan stängas. Helt absurt. Måste nog börja kika på andra alternativ för detta är fräckt och respektlöst anser jag, att felaktigt döma andra människor.


15 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Pelargon in my heart

Pelargon in my heart Akrylmålning som nu finns i min webshop. Denna målning handlar om en mor, hennes barn och kärleken som är så stark och oändlig som når över berg och dalar. Kärleken är det viktiga

Webshop

Nu har jag lagt upp bilder, målningar och blandtekniker, i min webshop. Jag var förbi mitt Showroom och fotade så man även kan se bilderna på avstånd. Trevlig helg🧚‍♂️

1件のコメント


bjolooe
2023年12月15日

Hej Ulrika

Jag är ute efter två same vaggor liknande den på bifogad bild. Kan du leverera dem, nya eller begagnande, och till vilket pris?

Eller vet du någon annan som har någon sådan till salu?


MVH


Björn Looe

bjolooe@outlook.com

いいね!
bottom of page