top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrika Tapio Blind

Utställning

Uppdaterat: 13 mars 2022

Fixar och grejar inför ny konstutställning. Färdigställer blandtekniker som ska monteras med passepartout och ram.


Snart är det dags för ny utställning och denna gång irl på riktigt. Ska bli så spännande! Jag har ställt ut på Galleri Skáidi förut men det är länge sedan, ser framemot hängningen och allt som hör till.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Pelargon in my heart

Pelargon in my heart Akrylmålning som nu finns i min webshop. Denna målning handlar om en mor, hennes barn och kärleken som är så stark och oändlig som når över berg och dalar. Kärleken är det viktiga

Webshop

Nu har jag lagt upp bilder, målningar och blandtekniker, i min webshop. Jag var förbi mitt Showroom och fotade så man även kan se bilderna på avstånd. Trevlig helg🧚‍♂️

Comentarios


bottom of page