top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrika Tapio Blind

Ja äntligen!!!!!!!


Nu är den här!!!! Min onlinekurs BILD & FORM. Min kursportal heter Govvagiella som är Bildspråk på nordsamiska. Denna kurs består av 8 kapitel med olika lektioner där deltagaren får experimentera och upptäcka färger samt utforska sitt eget

bildspråk. Vill du veta mer? Gå in på https://www.govvagiella.com6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Pelargon in my heart

Pelargon in my heart Akrylmålning som nu finns i min webshop. Denna målning handlar om en mor, hennes barn och kärleken som är så stark och oändlig som når över berg och dalar. Kärleken är det viktiga

Webshop

Nu har jag lagt upp bilder, målningar och blandtekniker, i min webshop. Jag var förbi mitt Showroom och fotade så man även kan se bilderna på avstånd. Trevlig helg🧚‍♂️

Comments


bottom of page