top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrika Tapio Blind

love to paint

Jag visar min konst på Carl Wennberg i Kiruna. Där finns det kuddöverdrag, kökshanddukar, prints och konstkort till försäljning. Här är en bild när jag håller på att packa konsten från mitt showroom, in i bilen för färd de 18 milen till Kiruna. #lovetopaint


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Pelargon in my heart

Pelargon in my heart Akrylmålning som nu finns i min webshop. Denna målning handlar om en mor, hennes barn och kärleken som är så stark och oändlig som når över berg och dalar. Kärleken är det viktiga

Webshop

Nu har jag lagt upp bilder, målningar och blandtekniker, i min webshop. Jag var förbi mitt Showroom och fotade så man även kan se bilderna på avstånd. Trevlig helg🧚‍♂️

Kommentarer


bottom of page