top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrika Tapio Blind

Min Youtube-kanal

Jag har haft en Youtube-kanal i några år där jag lagt in 1-2 filmer med digital utställning bland annat. Nu, har jag gjort några korta filmer om mitt konstnärsskap och mina tankar kring kreativitet och inspiration. Gå gärna in och prenumerera så får du uppdateringar när nya filmer läggs in. Tack 🙏🌸https://youtu.be/4GrU4mb_qFc


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Pelargon in my heart

Pelargon in my heart Akrylmålning som nu finns i min webshop. Denna målning handlar om en mor, hennes barn och kärleken som är så stark och oändlig som når över berg och dalar. Kärleken är det viktiga

Webshop

Nu har jag lagt upp bilder, målningar och blandtekniker, i min webshop. Jag var förbi mitt Showroom och fotade så man även kan se bilderna på avstånd. Trevlig helg🧚‍♂️

Comments


bottom of page